Stel hier je vraag:

Je naam*

Je e-mailadres*

Onderwerp

Je bericht

*verplichte velden

CONTACTGEGEVENS

E-mailadres: info@biddenenvasten.nl
Rekeningnummer: NL38INGB0004220000

POSTADRES

Herman Boon Ministries
Pastoor Koopmanweg 23
1784 NX Den Helder

Bidden en Vasten-28

VEELGESTELDE VRAGEN

Verzorgen jullie ook slaapplekken?
Nee, wij voorzien niet in slaapplekken. Het is de bedoeling dat je zelf op zoek gaat naar een slaapplek/accommodatie. Tip: bekijk eens of er een camping of bed&breakfast in de buurt is.

Van wie gaat de bidden&vasten conferentie uit? Is het van een bepaalde kerk?
De bidden&vasten conferenties zijn niet aan een bepaalde kerk verbonden, maar worden georganiseerd vanuit Herman Boon Ministries, zie www.hermanboon.nl
De conferentie is open voor christenen uit allerlei soorten kerken. Of je nu protestants bent, katholiek, evangelisch, baptist, of welke kerkelijke achtergrond je ook hebt, je bent welkom!

Kun je wel zolang zonder eten?
Ja, dat kan. Een mens kan maximaal veertig dagen zonder eten, zolang je maar voldoende drinkt. Daar zorgen we dan ook voor. Je hongergevoel duurt maximaal drie dagen, en daarna kom je in een ander soort  dimensie. Je bent veel scherper, denkt helderder en bent veel gevoeliger voor de Heilige Geest. Als je voor het eerst zo’n langere periode vast kun je last krijgen van hoofdpijn, maar dat is meestal al na een dag voorbij. We bidden er ook voor, dus het kan ook zo zijn dat je er direct geen last meer van hebt. De meeste mensen die zeggen na onze conferentie: dat niet eten is me echt heel erg mee gevallen!

Mag je ook één dag (of een paar dagen) komen?
Helaas is het niet mogelijk om maar 1 dag te komen. Het onderwijs in de conferentie heeft namelijk een bepaalde opbouw, waar je anders zomaar midden in valt. Je kunt om die reden dan ook instromen tot en met de eerste zondag van de conferentie. Mocht je niet de hele conferentie kunnen komen dan raden we je aan om de eerste vier dagen te komen, waarna je altijd nog kunt kijken of je toch nog langer wilt blijven. Maar gewoon de hele conferentie meedoen, dat is echt het allerbeste!

Voor welke leeftijd is de conferentie?
De bidden&vasten conferentie is voor christenen van alle leeftijden. De jongste deelnemer ooit was 13 jaar en de oudste was 86!

Kun je ook meedoen als je medicijnen gebruikt?
Ja, dat kan. Bij gebruik van medicijnen raden we je wel aan vooraf overleg te plegen met je arts. Ook zeggen we op voorhand dat als je wenst te stoppen met medicijnen je dit alléén doet in overleg met je arts. Daarnaast zijn er mensen die bijvoorbeeld vanwege suikerziekte regelmatig iets moeten eten. Deze mensen adviseren we dan ook om tussendoor (sober) te eten. Je blijft op die manier toch in de sfeer van het vasten.

Ik ben zwanger, kan ik dan ook vasten?
Ja, als je zwanger bent kun je gewoon met de conferentie meedoen. Tijdens je zwangerschap is het wel aan te bevelen regelmatig iets te eten, dit kan je eventueel ook doen in overleg met een arts.

Kan ik mijn kinderen meenemen naar de conferentie?
Nee, we hebben helaas geen kinderopvang, dus je kinderen meenemen is niet mogelijk.

Kan er een bidden&vasten conferentie in mijn gemeente worden gehouden?
Ja, dat kan. Graag zelfs, want alle christenen in Nederland zouden het een keer moeten meemaken! Houd er wel rekening mee dat we een zaal nodig hebben waar minimaal 300 mensen in kunnen. Voor meer info neem contact op met Klaas Spijker via info@biddenenvasten.nl of bel 06-22903966.