Geen migraine meer – Ik heb vanaf m’n 4e jaar al last van migraine aanvallen. Er waren dagen dat ik alleen maar op bed kon liggen en moest overgeven van de pijn. Ik heb van alles geprobeerd om er vanaf te komen, maar het ging nooit echt over. Totdat ik op een bidden&vasten conferentie kwam. God heeft mij aangeraakt en genezen! Ik ben gewoon een ander mens geworden. Het is zo’n groot geschenk.
– Corrie

Ik kan weer voluit zingen – Ik heb een aantal jaren flink last gehad van mijn kaak, dingen als stokbrood kon ik amper eten. En erger nog, het belemmerde mij om te zingen. En als ik iets graag doe, is het zingen. Ik heb al verschillenden keren bij de tandarts om advies gevraagd, maar hij kon niet helpen. Maar God is de geneesheer. Tijdens bidden&vasten heeft Hij mijn kaak genezen. Ik heb er geen last meer van, ik kan mijn mond weer helemaal open doen, wat ik eerst niet kon!
– Lydia

Bevrijd van depressie – Mijn man leed jarenlang aan depressie. We hebben nooit een christen ontmoet die zei: ‘Zullen we ervoor bidden’. Tijdens het bidden&vasten gebeurde dat voor het eerst. Mijn man werd bevrijd van depressie. Een last viel weg. Ik heb een totaal nieuwe man gekregen. Mijn man ziet het leven nu positief in. Hij lacht en geniet en heeft weer oog voor mij!
– Sophie

Echte liefde ervaren – Ik worstelde al jaren met een diepe pijn van binnen. Ik was twaalf toen mijn vader door een auto-ongeluk om het leven kwam. Mijn moeder had het druk met het alleen opvoeden van de zes kinderen. Ik zocht aandacht buitenshuis en had de ene na de andere relatie. Ik ben zelfs aangerand en verkracht. Tijdens de bidden&vasten conferentie ben ik verlost van die innerlijke pijn. Ik heb echt ervaren hoe Jezus’ liefde mij doorstroomde en voor het eerst voelde ik diepe vergeving, diepe reiniging, geen veroordeling meer.
– Stefanie

Genezen van whiplash – Ik had al 3,5 jaar lang last van de gevolgen van een whiplash. Ik kon bijna niks meer onthouden terwijl ik eigenlijk hoogbegaafd ben. In het ziekenhuis vertelde ze me dat ik er maar mee moest leren leven, ze konden niet meer voor me doen.. Totdat ik werd meegenomen door een vriend naar een bidden&vasten conferentie. Er is voor mij gebeden en ik ben volkomen genezen. Ongelofelijk hé! Ik vertel er nog dagelijks over aan mensen.
– Marco

Hernia compleet weg – Ik ging naar de conferentie om geestelijk opgewarmd en gevuld te worden, maar ik kreeg een complete heropvoeding over hoe je de Heer kunt zoeken en omgaan met de bijbel! Bij de genezingsdienst liet ik bidden voor mijn rug. Ik was namelijk geopereerd aan een hernia, maar die operatie was mislukt. “U moet er maar mee leren leven”, hadden de artsen gezegd. Ik wist vaak niet hoe ik moest staan of zitten van de pijn. Maar hier heeft de Heer mij volledig genezen en mijn heup rechtgezet. De hernia is helemaal weg!
– Bep

Veel spontaner geworden – Ik wilde God beter leren kennen, meer van Hem ervaren, maar ik zag wel enorm op tegen het vasten. Zo lang niet eten? Dat leek te zwaar! Toch vertrouwde ik dat God mij er door heen zou leiden. En dat was ook zo. Sterker nog, ik ben een ander leven ingestapt na bidden&vasten. Mijn leven met God heeft zo’n impuls gekregen. Ik ben echt anders geworden!
Herman leert je heel erg niet alleen naar het woord te luisteren, maar het vooral ook te doen. Ik heb echt geleerd om in actie te komen. Daarnaast ben ik dichter bij mijn emoties gekomen. Al op heel jonge leeftijd had ik een innerlijke gelofte gedaan om nooit meer te huilen. Zo’n gelofte doe je uit zelfbehoud, maar kan zich uiteindelijk tegen je keren. Tijdens deze conferentie heb ik heel erg gehuild, zo intens. Ik vond het zelfs geweldig dat ik nu zo kon huilen. Het mocht! Ik schaamde me wel, de tranen, een loopneus, maar dat diepe weghuilen is zo bevrijdend. Daarnaast heb ik juist ook heel veel blijdschap ervaren. God heeft me aangeraakt met zijn vreugde waardoor ik spontaan ging lachen en niet meer kon stoppen. Dat heeft voor mij ook heel bevrijdend gewerkt. Er komen nieuwe gevoelens in me los en daar ben ik heel erg blij mee!
Ook had ik al jarenlang rugklachten, waardoor ik aangepast werk moest doen. Tijdens de conferentie is er voor mijn rug gebeden en ben ik volledig verlost van de rugpijn! Eén van de veranderingen die ik bij zichzelf merk, is dat ik veel vrijer ben geworden in het spreken over mijn geloof. Mijn man is niet gelovig en reageerde vaak negatief als ik hem iets wilde vertellen over mijn geloof. Daardoor was ik erg terughoudend geworden, uit angst voor afwijzing. Maar nu houd ik me niet meer stil. Naar mijn man toe, maar ook naar mijn collega’s en mensen op straat ben ik veel vrijmoediger geworden. Spontaner. Ik schaam me niet meer voor mijn geloof!
– Gonnie

 

Mijn huwelijk is hersteld – Ik kwam niet zomaar naar de bidden&vasten conferentie, ik voelde me de laatste tijd namelijk erg eenzaam in mijn huwelijk. Met mijn man ging het langere tijd al niet goed, de onderlinge communicatie verliep moeizaam en veel dingen waren op mijn schouders terecht gekomen. Van binnen huilde ik en ik verlangde dan ook echt naar verandering!

Tijdens de conferentie ben ik totaal verfrist en vernieuwd. Het onderwijs werd  heel gestructureerd gegeven en meteen in de praktijk gebracht, en dat was precies wat ik nodig had. En niet te vergeten de nodige humor om heerlijk van te genieten en te ontspannen! Daarnaast heb ik krachtig ervaren wat vasten met je doet. Door een periode niet je lichaam en je gevoel te voeden, maar alleen je geest, word je sterk en leer je Gods stem beter te verstaan en meer op Hem te vertrouwen. Gedurende de conferentie werd de vloek van echtscheiding over mijn huwelijk verbroken. Dit heeft zo’n krachtige uitwerking gehad! De volgende ochtend waren mijn man en ik allebei rond half vijf al wakker en hebben we wel drie uur met elkaar liggen praten. Er was zoveel ruimte gekomen. Ik heb hem heel veel kunnen vertellen en  open met elkaar gesproken. Er was een radicale ommekeer. Mijn man heeft zich inmiddels ook aangemeld om zelf mee te doen aan de bidden&vasten conferentie. God is zo groot! Ook heb ik tijdens het bidden voor zieken genezing ervaren in  beide voeten. Ik had sinds juli 2011 last van hielspoor wat pijn gaf bij het lopen, maar heb nu nergens last meer van!
– Foekje

 

Verlost van depressie  – Ik was al 10 jaar depressief. Verschillende artsen, psychiaters en therapeuten gaven aan dat ik een ‘dysthyme stoornis met dubbele depressies’ had; een aandoening waar ik nooit meer vanaf zou komen. Een opname in de psychiatrie van 2 jaar, bergen medicatie en diverse therapieën hadden geen effect. In de afgelopen 10 jaar was er niet één dag waarop ik niet liever dood wilde zijn. Alleen het gevoel dat er ergens een God was die wilde dat ik leefde, weerhield me ervan daadwerkelijk een einde aan mijn leven te maken. Tijdens de bidden&vasten conferentie gebeurde er iets wonderlijks. Ik merkte dat God mij riep. Jezus nam mij letterlijk in Zijn armen en vertelde me dat Hij van me hield. Ik werd bevrijd van vele boze geesten: depressie, zelfhaat, controle, zelfverwonding, wantrouwen. Na deze ontmoeting met Jezus lijken mijn hersenen compleet anders te functioneren. De donkere wolk die altijd rond mijn gedachten hing is volledig verdwenen. Ik wil niet meer dood, ik wil leven! Voor het eerst sinds 10 jaar kan ik weer helder denken, ik weet nu dat ik het waard ben om te leven. Daarnaast heb ik een enorme honger naar het Woord van God gekregen, iedere dag opnieuw wil ik me verdiepen in wat Hij ons te zeggen heeft. De therapeut waarbij ik nog onder behandeling was, stond met open mond te kijken toen ik hem dit verhaal vertelde. Hij begrijpt niet hoe dit wonder kon gebeuren, maar verklaart mij na 10 jaar, volledig genezen van depressie!

– Esther