Over ons

Een aantal jaar geleden vroeg ik me af waarom de kerk vaak zo zwak is, terwijl de eerste kerk vol was van tekenen van Gods kracht. In Handelingen lees je over het ene na het andere wonder dat God door de discipelen heen deed. Waarom gebeurt dat nu niet meer? Bovendien geeft Jezus zo’n duidelijke opdracht in Marcus 16:15-18 “Trek de wereld in”, zei Hij tegen hen,”en vertel aan de hele schepping het goede nieuws over Mij. Wie het geloven en gedoopt worden, zullen gered worden|…..| De mensen die het geloven, zullen hieraan te herkennen zijn: Zij zullen in mijn naam boze geesten verjagen; zij zullen in nieuwe talen spreken; zij zullen zomaar slangen kunnen vastpakken; en als zij iets giftigs drinken, zal hun dat geen kwaad doen; zij zullen zieke mensen de handen opleggen en genezen”.

In de praktijk doet bijna geen enkele christen deze dingen. Dat liet me niet los. Waarom was er zo’n groot verschil tussen Jezus en zijn gemeente? En dus ging ik op zoek. Ik ontdekte dat Jezus zijn werk voor God pas begon na een periode van bidden en vasten in de woestijn.  Dat had Hij blijkbaar nodig om Gods taak te kunnen doen. Het was zijn geestelijke voorbereiding. Ik besefte dat als Jezus het bidden en vasten nodig had om zijn taak te kunnen doen, wie ben ik dan om te zeggen: dat heb ik niet nodig!

In 2004 ben ik dan ook begonnen met de eerste bidden&vasten conferentie met zo’n 70 mensen in Den Haag. Tijdens deze eerste conferentie hebben we zoveel wonderen, genezingen en bevrijdingen meegemaakt. Handelingen 2 werd gewoon zichtbaar! We merkten dat mensen echt veranderden. Sindsdien ben ik steeds meer conferenties gaan organiseren door heel het land en heb ik ondertussen een heel team om me heen verzameld die met mij meewerkt. We hebben al honderden mensen aangestoken met Zijn vuur. Verlang jij ook naar het vuur van God in je leven? Verlang je ook naar opwekking, in je kerk, stad en in ons land? Of heb je een wonder van God nodig? Kom naar een bidden&vasten conferentie! Het zal je leven veranderen.

Ik hoop je te zien!

Hartelijke groetjes,
Herman Boon

PS: Ben je nieuwsgierig naar wat bidden&vasten met mensen doet? Neem dan even een kijkje bij ‘ervaringen’.

Bidden en Vasten-75a
Bidden en Vasten-69